Broersvest 51D

Broersvest 51D
Broersvest 51D, 3111 EC Schiedam, Nederland
Verkocht €145.000,00 k.k. - Appartement
Broersvest 51D 69 m2 2 Bedrooms 1 Bathroom

Door de vele belangstelling kunnen er geen bezichtigingen meer ingepland worden!

Wil jij wonen in een levendige buurt in hartje Schiedam en zie je het helemaal zitten om dit leuke drie kamer appartement op te knappen tot jouw droomwoning? Dan is dit echt iets voor jou!

De woning is gelegen in het centrum van Schiedam en is op steenworp afstand van een winkelstraat met o.a. een Hema, H&M, drogisterij, een supermarkt (Dirk) en verschillende horecagelegenheden. In de directe nabijheid bevinden zich alle benodigde voorzieningen zoals scholen, diverse supermarkten (AH en Lidl), een theater en de Euroscoop voor een leuk avondje uit. Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram- en bushaltes in de straat en het metro- en treinstation op fietsafstand) en de dichtstbijzijnde uitvalsweg (A20) is op slechts 2 minuten rijden. Ook het stadscentrum van Rotterdam is goed te bereiken en is op ca. 20 minuten fietsafstand voor een gezellig dagje weg.

Indeling: gezamenlijke entree op de begane grond met een intercomsysteem. De woning is te bereiken met een trap of lift.

Derde woonlaag:
– Gang met toegang tot de meterkast, twee opbergkasten, wit betegeld toilet, keuken, woonkamer en slaapkamer (achterzijde).
– Woonkamer (ca. 6,40 x 3,80m) met opbergkast en toegang tot de slaapkamer (voorzijde) en het balkon.
– Nette wit betegelde keuken (ca. 3,10 x 2,50m) met wit keukenblok, rvs aanrechtblad, vier bovenkasten en toegang tot de badkamer.
– Wit betegelde badkamer (ca. 2,80 x 2,50m) met (lig)bad, vaste wastafel en radiator.
– Twee slaapkamers waarvan één aan de voorzijde (ca. 3,80 x 2,50m) en één aan de achterzijde (ca. 4,30 x 2,50m). De slaapkamer aan de voorzijde heeft een opbergkast en toegang tot de badkamer en het balkon. De slaapkamer aan de achterzijde heeft twee opbergkasten.
– Balkon (ca. 2,60 x 1,50m).

Berging:
– Berging (ca. 2,60 x 2,10m).

Bijzonderheden:
– Eigen grond;
– Actieve V.v.E, bijdrage ca. € 162,- per maand;
– Verwarming middels blokverwarming, stookkosten € 55,- per maand;
– Projectnotaris van toepassing (DRV Notarissen);
– Verkoper heeft de woning zelf niet bewoond;
– De woning is voorzien van een boiler.

De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bekijk de kaart